Sahibinden satanların başedemediği 7 Sorun




1.    FİYAT   Doğru fiyat tespiti yapabilecek misin? Yoksa yüksek fiyat çıkıp, yavaş yavaş fiyatı düşürecek misin? Mülkünüz piyasa da dillenirse satış ne kadar uzar bilginiz var mı?     

2.    ALICILAR       Alıcı bulabilecek misin? Emlakçıdan başkası aramıyor mu? İlan siteleri ve afiş asmak alıcı çekmeye yetmiyor mu?
          

3.    KOMŞULARA HABER        Komşularınıza mülkümü satıyorum alır mısınız diyebilecek misin?   Eş dost ahbaplarınıza biz satıyoruz siz alın diyebilecek misiniz?

4.    PAZARLIK      Alıcı ucuza almak ister,alırken kazanmak ister sinirlerin yıpranmadan günlerce pazarlık yapabilecek misin?   Gerçek alıcı ile oyalayan alıcıyı farkedebilecek misin?  

5.    ZAMAN Mevcut işleriniz arasında telefonlara cevap verip,yer göstermeleri yapıp, mülkün satışı için 7/24 zaman ayırabilecek misin? 


6.    RESMİ İŞLEMLER    Haciz, şerh, cayma akçesi,Satış anlaşması, kira kontratı, kdv, kiracılı satış, kredi, leasing Paranızı nerede? ne zaman? Nasıl? alacağınız vb. aklınıza gelmeyen sorunlar çıktığında ne yapacaksınız?  Satıştan yıllar sonra vergi çıkmaması için ne yapacaksınız biliyor musunuz?   


7.    HIZ       Ne kadar sürede satmayı planlıyorsunuz? Aceleniz yok olsa bile 6 ay bekleyebilecek misiniz?      

Yorumlar